Årsavslutning

Postet av Jarle Overvik den 9. Des 2019

Noen stolte prisvinnere mens enkelte påpasselig nok klarte å skjule prisen på utsiden av bildet....

En rimelig god sesong fikk sin avslutning i Kolla Vippen Bar i samfunnshuset, i en avslutning som visstnok varte nesten like lenge som sesongen. 4 plass med 39 poeng er greit nok og en sesongavslutning med 7 strake seire lar seg høre. Ikke minst tok vi lokaloppgjørene mot Selbu med 9-0 i målforskjell med masse tilskuere tilstede. Morsomt for begge lag , men selvsagt mest for oss som vant stort...

Helt til venstre årets looser Trond Ola som klarte kunststykket å rykke ned med to lag. Videre Arnt Olav  som med sin treningsiver og innsats fikk innsatsprisen. Runar ble valgt av spillerne selv til årets beste spiller. I tillegg fikk samme mann også toppscorerprisen med sine 31 seriemål som er ny rekord i Vikvarvet når det gjelder antall scorede seriemål på en sesong. I tillegg overtok han også tronen som klubbens desiderte toppscorer med sine 165 seriemål. Marcus fikk prisen for årets cornertrekk i kampen mot Kattem. Ikke mange som tar corner og selv putter mål etter samme corner. Tommy ble årets troll for sitt gule kort mot Trondheim Internasjonal der han pent ba en motspiller om å slutte å rope. Usedvanlig stygt....det hører med til historien at ropemannen også fikk gult for ropinga...Filimon fikk prisen som årets råtass med klubbens eneste røde kort dette året, i samme kamp som ble omtalt noen linjer lenger opp.

Bjørn Håvar fikk fotballagets hederspris for sin til nå 10-årige tjeneste for klubben både på og utenfor banen. Fullt fortjent.

Og snart det det en ny sesong.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.