Tap mot Trond.

Postet av Jarle Overvik den 27. Jun 2016

For mange tabber ødela for hjemmelaget mot Trond. 1-0 allerede etter to minutter der vi hadde alle på rett side, men et fryktelig passivt hjemmelag slapp til skudd fra sekstenmeteren som gikk inn nede ved stanga. Halvtimen spilt når Trond går opp i 2-0. Corner der to trondspillere får stå alene på bakre stolpe, en av de header ballen elegant i mål i langhjørnet. 3-0 på overtid i første omgang.

Vikvarvet prøvde i begynnelsen av andre omgang og fikk reduseringen ved Åge i det 49. minutt. Fortsatte å trykke på men ble kontret ned med kvarteret igjen å spille og 1-4. 1-5 kom minuttet før slutt. Et tungt hjemmelag uten spillehumør tapte vel fortjent selv om kampbildet var jevnere enn resultatet skulle tilsi. Men upressede feilpasninger i hopetall og feilvalg ga ingen flyt framover.

Ove Jonny stor i første omgang og var sammen med Bjørnar våre beste.

Nå venter det seriepause til midten av august og det tror jeg kommer godt med.