Tap 1-0 mot Flatås.

Postet av Jarle Overvik den 13. Jun 2016

Ikke så mye å skrive om fra denne kampen. En jevnspilt første omgang der bortelaget kom best i gang før det jevnet seg ut. Bjørnar med vår største sjanse i denne omgangen. Frispark fra Johan på hodet til Bjørnar på 10 meter, men hodet var ikke skrudd rett på.

Flatås dominerte andre omgang mot et etter hvert slitent hjemmelag. Lite å hente på benken også denne gang med mange borte. Vi forsvarte oss imidlertid meget bra. Det glapp en gang kvarteret før slutt da Flatås smatt igjennom på venstresiden og scoret. Lars Erik med et kjempeskudd to minutter senere som typisk nok gikk stolpe og ut. Dermed ebbet kampen ut med 1-0 tap.

Vi sto meget bra i forsvar hele kampen med to gode keepere bak. Framover ble det altfor tungt og for lite løpskraft fra midten og fram. Bare brødreparet fra Labbibyn med nok ork til å fullføre kampen og det ble for dårlig.

Lars Erik nære utlikning med skudd i stolperota.