Tap og en seier på tre dager. Seier også faktisk..

Postet av Jarle Overvik den 18. Okt 2021

Hjemmesiden svært forsinket med oppdateringer fra de siste kampene. Årsaken er at pekefingrene har vært nede for telling...

I første kamp mot Varden røk vi på et braknederlag med 7-1. Her ble vi etterhvert rundspilt etter alle kunstens regler av et meget godt hjemmelag. Vi fikk kampens første mulighet etter 3 minutter, men Runar lobbet like utenfor på pasning fra Lars. 1-0 etter 22 minutter. Runar med god mulighet fra skrått hold , men skyter i nettveggen. Istedet får vi nok en i sekken sekunder senere. 25 minutter når Lars spiller opp Marcus på blank kasse, men skyter midt på keeper. 4- o til pause, fortjent nok.

5-0 etter 48 minutter. Redusering til 5-1 etter 63. Filimon høyest etter corner og nikker den fint inn. Hjemmelaget med to til før de tar kvelden. Og mer er det ikke å berette om fra denne kampen.

                                                            Marcus matchvinner igjen


Tydal hjemme på Sentralbanen to kvelder senere, ettersom himmelens sluser åpenbarte seg over Neadalen. 

Ikke noe nytt at vi starter med baklengsmål allerede etter tre minutter, dessverre er det heller ikke noe nytt at vi ikke klarer å renske unna i egen boks, og her fikk vi fire muligheter før Ola Morten fikk satte ballen i mål. Ikke at det ble nevnt i garderoben før kamp heller....Men vi slo fort tilbake. 6 minutter var gått når Bjørnar setter ballen i krysset på frispark fra 35 meter. Omgangens beste sjanse kom etter 44 minutter. Lars med pasning til Runar som skyter i stanga.  1-1 til pause etter en omgang med et spillemessig og sjansemessig overtak til Vikvarvet. Vi kom oss stadig vekk i innleggsposisjon, men ballen havnet bestandig i klørne til norges mest undervurderte keeper, Stian Fremo. Han sto selvsagt som en vegg mot oss også denne gang, som gangene før. Så enten er han en av norges beste keepere eller så har vi fryktelig uflaks hvis Stian har sin livs kamp hver gang motstanderen heter Vikvarvet. 1-1 til pause. 

Vi får omgangens første sjanse etter 3 minutter i andre. Innlegg fra Joar til Lars på bakerste men fra 3 meter skytes det over. Røde  Arnt blir satt opp på 12 meter etter 12 minutter, men Stian redder mesterlig. Minuttet senere skyter Lars i stanga fra nesten helt ute ved sidelinja. 

3 minutter senere er Magnus løs på høyre, hardt innlegg på blank kasse til Marcus , som fra 2 meter ikke får stokket føttene. Like før midtveis i andre omgang får endelig Marcus tuppet inn den avgjørende scoringen etter en del klabb og babb i feltet. Et typisk Marcusmål...

Runar med to gode muligheter etter 80 og 82 minutter som reddes mesterlig av Stian. Lars får muligheten fra kloss hold på bakerste etter 87 minutter, men gjett hvem som sto i veien for nok et mål....

Så får Røde Arnt se rødt etter to gule etter å ha spilt nesten 1 omgang. Litt Henriksen over den...Runar får en siste mulighet men kampens Stian redder nok en gang. 

Stian kunne likevel ikke redde Tydal fra nok et tap. Tydal hadde vel ikke en eneste mulighet i andre omgang for sjansestaistikken gikk klart i vikvarvets favør. Spenning var det likevel helt til slutt ettersom  dagens hjemmelag ikke klarte å drepe kampen på et tidligere stadium.

Vi vinner uansett 2-1 og det avstedkom litt behersket jubel i garderoben etter den bragden... .

Jon Ole med en rolig kveld bakerst og tok det han skulle. Brødreparet Bjørnar og Joar på stopperplass tok seg av det meste og hadde god kontroll bakerst. Simen og Bjørn med solid kamp på backplass, Sesongdebut for Jan Olav som spilte en meget god omgang så lenge kreftene holdt. Røde Arnt inn for Jan Olav etter pause og gjorde sine saker helt utmerket til det 87 minutt...Ove holdt ut i begge omganger og gjorde jobben sin .Mange tunge løp opp og ned og jobbet hardt kampen igjennom. Sajmir og Lars med gode bidrag på kantene. Lars mest aktiv på innlegg og kunne godt havnet i scoringsprotokollen. Runar og Magnus på topp skapte mange sjanser men sliter fremdeles litt med tellende resultat. Magnus ut med skade rett etter pause. Marcus kommer ALLTID til sjanser uansett, så også denne gang. Dukkoppmarcus puttet selvfølgelig igjen og innsatsen er upåklagelig.

Og da er det en kamp igjen..   


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.