Ny 5-0 seier

Postet av Jarle Overvik den 30. Mai 2019

Tre fornøyde spillere som kom i målprotokollen mot Ranheim.

Vi fikk en pangstart hjemme mot Ranheim , for uret viste bare 22 sekunder da Håkon ga Vikvarvet ledelsen etter å ha rundet keeper og satt ballen i mål. Kan ikke huske at det har blitt scoret raskere mål av noen så inntil videre får Håkon ha den rekorden. 1-0 burde blitt til 2-0 bare fire minutter senere. Runar ned på venstre, inn til Bjørnar som skyter over fra 1 meters hold midt foran mål. Vi burde definitivt avgjort kampen det første kvarteret ettersom vi skapte 6 meget store sjanser foran bortemålet. Men avslutningene gikk like over eller like utenfor. Vi måtte vente helt til det 39 minutt før scoring nummer 2 kom. Bjørn opp til Runar, som legger igjen til Tommy som med et godt skudd legger på til 2-0, noe som også ble pauseresultatet.

52 minutter spilt og vi går opp i 3-0. Joar med frispark som keeper halvklarerer, der er Biniam påpasselig frampå og scoer på returen. 4-0 blir det etter 74 minutter. Filimon spiller inn til Tommy som kontrollert setter ballen forbi keeper og i mål. Kampens siste scoring kom i 83 minutt. Runar med innlegg fra venstre som Biniam setter i mål fra bakerste .

Dermed vinner vi meget fortjent 5-0. Vi holder nullen nok en gang og skaper et hopetall med sjanser. Nå skal det også taes med at vi fikk feilaktig annulert et par mål og Runar ble feilaktig avblåst alene igjennom, alle sammen for offside . Vi fikk også en masse overganger som vi ikke fikk noe utav pga feilvalg og dårlig konsentrasjon, så her er det mye å gå på. Vi var vel derfor nærmere et tosifret antall mål enn et mål imot.

Dommeren klarte seg bra  bortsett fra noen offsideavgjørelser som ikke bikket vår vei, men det er vel heller ikke så greit å få alt rett uten linjemenn. For øvrig var motstanderne også denne gang av det hyggelige slaget, så de fins.