Seier i seriepremieren

Postet av Jarle Overvik den 1. Mai 2019

Tre stk målscorere som i tillegg til målene hadde god grunn til å være fornøyd med egen innsats.

Som alltid litt spenning når det er seriepremiere. Første omgang bar i stor grad preg av dette . Hadde i store deler av omgangen fullstendig grep på kampen for så plutselig å slippe dette. Det manglet heller ikke på sjanser men avslutningene satt slett ikke. Bortsatt fra i ett tilfelle der Erik tok med seg ballen inn i banen og fra 35 meter satte ballen i mål med et glimrende skudd som føk over keeper. Det ble spekulert etter kampen om dette var et lykketreff eller ikke uten at det ble konkludert...Hjemmelaget utliknet i det 23 minutt etter tapte dueller i sekstenmeterfeltet. 1-1 til pause var vi slett ikke fornøyd med.

Kom ut med en helt annen innstilling i andre omgang og det var bare spilt 3 minutter da vi igjen tok ledelsen. Håkon med raid ute til høre , får stjernetreff med høyrefoten og ballen suser inn i lengste fra skrått hold fra sekstenmeteren. 10 minutter spilt når Bjørn spiller opp Runar ved seksten. Sistnevnte vender opp og sender ballen utagbart inn nede i langhjørnet for keeper. 1-4 bare tre minutter senere. Kveldens fineste angrep ute på høyresiden. Trekantspill med Håkon, Jan Olav og Runar sender Runar igjennom og skyter knallhardt i mål fra skrått hold. Så følger en mengde store sjanser uten uttelling der vi flere ganger er alene med keeper. I stedet reduserer hjemmelaget etter dødball der vi ikke får rensket unna i eget felt. 88 minutter spilt når Arnt spiller Runar igjennom, han løper fra forsvaret og legger på til 2-5. Runar på farten igjen to minutter senere og fastsetter sluttresultatet til 2-6 på et skudd fra seksten . Ikke uventet en noe ruskete start på sesongen, noe som kan forklares med at vi ennå ikke har fått trent på stor bane. Det kom seg etter hvert og seieren kunne godt vært en del større. Mye å jobbe med både offensivt og defensivt i tiden framover, men en seier smaker alltid bra. Det som er helt sikkert er at det venter mye bedre motstand i kampene som kommer.