Arkiv

• Seier i sesongavslutningen

Seier i sesongavslutningen

Laget som i lånte fjær slo Aasguten  i sesongengens siste kamp. Med 16 forfall til kampen mot Aasguten var det akkurat 11 spillere klare for kamp i Åsen. Blant annet var 3/4 av forsvarsrekka borte slik at her ble det mange som fikk

Les mer
  • Tap og en seier på tre dager. Seier også faktisk..

Tap og en seier på tre dager. Seier også faktisk..

Hjemmesiden svært forsinket med oppdateringer fra de siste kampene. Årsaken er at pekefingrene har vært nede for telling... I første kamp mot Varden røk vi på et braknederlag med 7-1. Her ble vi etterhvert rundspilt e

Les mer
  • Nok et ettmålstap

Nok et ettmålstap

Mørke skyer lå illevarslende over Rødmyra før hjemmemøtet mot Hegra. Og mørkere skulle det bli selv om hjemmekampen denne gang ble spilt midt på lyse dagen... Vi dominerte kampen fullstendig fra start og skap

Les mer
  • Knepent tap igjen

Knepent tap igjen

De "gale brødrene Dalton" fra Labbibyn kom i fokus i kampen mot Remyra. Etter forrige ukes bedrøvelige kamp mot Tangmoen, virket det som de fleste var på igjen fra start mot tabelltoer Remyra borte på Stjørdal. V

Les mer
  • Huffda

Huffda

Eter tre kamper hvor vi har vært fullt på høyde med motstanderne og skapt mange sjanser, var hjemmekampen mot Tangmoen et stort tilbakeslag. Jeg kunne nesten ikke notere en eneste målsjanse for hjemmelaget før helt mot slut

Les mer
  • Sjansesløsing i lokaloppgjøret

Sjansesløsing i lokaloppgjøret

Og da går det som det ofte går...

Les mer
  • Første tap på hjemmebane på over to år...

Første tap på hjemmebane på over to år...

Og det med knappest mulig margin

Les mer
  • Tap mot Freidig

Tap mot Freidig

Men det gjorde ingenting , for nå er endelig seriespillet igang igjen etter alt for langt opphold.

Les mer
  • 2- plass i Selbu Sparebank Cup.

2- plass i Selbu Sparebank Cup.

Gutter som har all grunn til å være fornøyd med starten på en ny sesong. Tidlig januar betyr cupstart , så også i år. I tidligere år uten videre suksess, men i år kom vi helt til finalen .Vi startet mot Brekken der vi vant 1-0. Scoring Tommy. Ne

Overkjørte avdelingsvinneren i serieavslutningen

Og avsluttet dermed høsten med 7 strake seire.

Rundspilt

Av et meget godt G 19 lag fra Strindheim.

Les mer
  • Hjemmeseier igjen

Hjemmeseier igjen

I en kamp som ble skjemmet av spark og slag på overtid.

Ny 5-0 seier

Og fikk vi det kjappeste målet scoret av en vikvarvetspiller noensinne??

Målkalas på Kattem

13 mål, rødt kort og masse sjanser i kampen mot Kattem.

Les mer
  • Fortjent tap mot Tyholttoppen

Fortjent tap mot Tyholttoppen

Kapteinen med godkjent kamp men fikk følge av altfor få.

Les mer
  • Surt tap på Kolstad

Surt tap på Kolstad

Ingen stor stemning i garderoben etter å ha tapt 5-3 på Kolstad. Og som man kan se på bildet gråt  "katten" høylydt etter kampen...

Tribunepenger til Rødmyra.

30000 i prosjektmidler fra Selbu Sparebank.

Les mer
  • Seier i B-sluttspillet i B. Langseth Arena

Seier i B-sluttspillet i B. Langseth Arena

Vikvarvet med 20 spillere til sesongåpning og Selbu Sparebank Cup.

Les mer

Som vanlig rolig og alvorsfull årsavslutning i fotballavdelingen...

Les mer
  • Sjansekalas på Kolstad

Sjansekalas på Kolstad

Bortsett fra gule og røde kort inneholdt 5-5 kampen på Kolstad det meste av dramatikk man kan pakke inn i en fotballkamp og Runar med sitt tredje hattrick på rad.

Les mer
  • Seier mot serielederen

Seier mot serielederen

Seier 4-1 i siste hjemmekamp på ei søkktung gressmatte.

Les mer
  • Vikvarvet vant på Dalgård.

Vikvarvet vant på Dalgård.

Med scoring i 90. spilleminutt tok Vikvarvet med seg alle tre poengene i 3-2 seieren over Astor.

Les mer
  • Tap i toppopgjøret mot Tempo.

Tap i toppopgjøret mot Tempo.

Med en scoring i hver omgang vant Tempo fortjent 2-0 mot et tafatt hjemmelag.

Les mer
  • Seier i lokaloppgjøret.

Seier i lokaloppgjøret.

Vikvarvet avgjorde til slutt etter mange brente sjanser.

Les mer
  • Seier på en så som så dag.

Seier på en så som så dag.

Målscorere mot Varden. Lars og Johan.  Foto  Torgeir Hofsmo. Selbyggen.Spillemessig ble

Les mer
  • Godkjent start på høstsesongen.

Godkjent start på høstsesongen.

En litt tafatt første omgang ble avløst av en god andre omgang da Nidaros 2 ble sendt hjem med tap.

(I ) sutretempo mot tabelltoppen

Arkivfoto i mangel av noe bedre fra hjemmekampen mot Astor.Vårsesongens siste kamp før sommerferien ble spilt på Romolslia mot Tempo, som med seier ville ta ferie på tabelltopp med tre poeng. Det klarte de og solide 5-0 er selvsagt bra mot et bortelag som fikk fint lite til. Man kunne ane hva s

Les mer
  • Grei skuring mot Sverresborg 2

Grei skuring mot Sverresborg 2

Runar med hattrick før pause og flere hadde muligheten.

Les mer
  • To tap på rappen

To tap på rappen

Håkon med god kamp mot Kolstad 3.        Foto Selbyggen.Etter seks kamper uten tap kom det to på rappen. Først borte mot Heimdal 2 og så hjemme mot Kolstad 3.I den første kampen mot Heimdal 2 kunne man lure på om føttene til bortelaget fremdeles sto fast i asfalten på Dahlstomta

Les mer
  • Seier i første hjemmekamp

Seier i første hjemmekamp

Vikvarvet ga nesten fra seg en 3-0 ledelse. Med litt tur endte det 3-2.

Les mer
  • Ny seier

Ny seier

7 minutters festfotball var nok.

Les mer
  • Storseier i Meråker

Storseier i Meråker

Tomålsledelse til pause ble til sjumålsseier.

Les mer
  • Solid borteseier mot Nidaros 2.

Solid borteseier mot Nidaros 2.

Fornøyde gutter etter storseieren.Vikvarvet ga svar på tiltale etter å ha fått litt kjeft av trenerteamet etter uavgjortkampen mot Sverresborg 2. Tok fullstendig grep om kampen fra start og spilte nærmest en perfekt første omgang. Sjanser ble skapt i fleng etter meget godt og variert spill og med fu

Smått om fotball.

Noen av Vikvarvets nye spillere som debuterte mot Tangmoen. Bak fra venstre Biniam, Holger og Filimon. Foran fra venstre Jeber og Selemun.Ikke så mye som vitner om sommer og fotball når dette blir skrevet men så har da også krets og forbund bestemt at det meste av fotballaktiviteter skal foregå på s

Les mer
  • Årsfest i sus og dus

Årsfest i sus og dus

Fornøyde prisvinnere på årets seongavslutning.Vikvarvet avsluttet sesongen på sedvanlig vis med årsfest i samfunnshuset i grenda. Etter at stek og karbonade, kake og kaffe var fortært var det tid for prisutdelinger. Her ble det delt ut noen uhøytidlige priser og noen som er litt gjevere å vinne. Det

Les mer
  • Det ble sju på rad.

Det ble sju på rad.

Det holdt så vidt i sesongavslutningen etter sjansesløseri mot Nidelv 2.

Les mer
  • Vikvarvet rundspilte Tangmoen i årets siste hjemmekamp

Vikvarvet rundspilte Tangmoen i årets siste hjemmekamp

Årets siste hjemmekamp ga storseier mot Tangmoen.

to på rad ble til tre

Det er alltid like morsomt å slå tydalingene på Kløfta.

Høstens første trepoenger.

En virvelvind fra Sørgård ble matchvinner mot Kvik 2.

Les mer
  • Tap  i lokaloppgjøret.

Tap i lokaloppgjøret.

Ti minutters besvimelse i starten av første omgang avgjorde lokaloppgjøret mot Selbu

Les mer
  • Dårlig høststart

Dårlig høststart

Foto. Torgeir Hofsmo. Selbyggen.Litt jubel underveis i kampen mot Astor 2, men hjemmelaget måtte gå slukøret av banen etter at byguttene avgjorde kampen like før slutt.Vikvarvet spilte slett ingen dårlig første omgang på Rødmyra. De dominerte banespillet og spilte seg til mange gode sjanser og flere

Les mer
  • Væktarstua Cup 2017

Væktarstua Cup 2017

Med seier i bronsefinalen kom vi vel så langt opp som vi hadde håp om ut fra forutsetningene.

Les mer
  • Solid kamp mot Varden

Solid kamp mot Varden

Hjemmelaget tok tak i kampen fra start og kjørte over gjestene fra Meråker i første omgang.

Les mer
  • 4 på 4

4 på 4

En seier, en uavgjort og to tap ble fasiten på de fire siste spilte kampene.

Les mer
  • Noen kampfakta

Noen kampfakta

Foto. Torgeir Hofsmo. Selbyggen.Tre kamper spilt siden forrige oppdatering. Tap 3-1 mot Kvik2 på Rosenborgbanen. Målscorer Stian Dyrdal. En fortjent seier til byguttene selv om de fikk god hjelp på sine scoringer.Neste kamp var borte mot Remyra. Hjemmelaget i ledelsen på sin første passering av midt

Les mer
  • Litt av alt i årets tre første kamper.

Litt av alt i årets tre første kamper.

Foto. Torgeir Hofsmo. Selbyggen.Årets tredje kamp hvor bildet er hentet fra var lokaloppgjøret mot Selbu. Her kom vi veldig dårlig ut og hjemmelaget ledet 2-0 etter 10 minutter. 3-0 etter halvspilt omgang på en offsideplassert selbuspiss. Dette ble også pauseresultatet etter en fryktelig tung og taf

Les mer
  • Fotballfest

Fotballfest

Vikvarvet avsluttet årets sesong på sedvanlig vis på klubbens årsfest i samfunnshuset. Middag, kaker og prisutdelinger før det braket løs med musikk av liv laga. 50 spillere (med noen koner og eller samboere som var skremt ut), trenere, oppmenn og andre medhjelpere i årets sesong fikk en fin avslutn

Les mer
  • Hawaiifotball på Rosenborg.

Hawaiifotball på Rosenborg.

Siste kamp for året gikk borte mot Trond på Rosenborgbanen der hjemmelaget med seier ville ta andreplassen i avdelingen. Stor tropp også denne gang og selv om 6 stk ikke var aktuelle for kamp , måtte to bli hjemme i tillegg pga av at det kun er lov med 7 innbyttere. 18 stk spillere avsluttet sesonge

Les mer
  • Seier mot Ålen.

Seier mot Ålen.

Vikvarvet revansjerte det smått forsmedelige nederlaget fra vårkampen. Bortelaget hadde ett stolpeskudd i første omgang og det var vel den ene store sjansen de fikk. Hjemmelaget burde absolutt føyd til mer enn to målscorere denne kampen , men fremdeles bommes det på de utroligste sjanser. Vi dominer

Les mer
  • Tap på overtid mot Flatås.

Tap på overtid mot Flatås.

Mange sier at flaks og uflaks jevner seg ut over en sesong. Etter denne sesongen kan vi vel avkrefte dette. Ikke minst etter bortekampen mot Flatås.Hjemmelaget best i gang i kampens første ti minutter uten at det ble direkte farlig foran rogern i buret. Sakte bet vi oss inn i kampen og fikk etter hv

Les mer
  • Corner og mål

Corner og mål

Sånn kan man fort oppsummere kampen mot Tolga/Vingelen på hjemmebane. En forholdsvis lite underholdende kamp med få målsjanser etter godt spill. Vi måtte faktisk gi de litt hjelp for å få kampens første scoring som kom etter halvtimen. Etter 42 minutter ble det 0-2. Corner der en står ledig på baker

Les mer
  • Unødvendig tap mot Hegra.

Unødvendig tap mot Hegra.

Det ble et litt unødvendig tap mot Hegra på hjemmebane. For selv om hjemmelaget dominerte i banespillet var det Hegra som var mest effektive foran mål og vant til slutt 3-1.Dårlig konsentrasjon fra start ga 0-1 i sekken etter bare 4 minutter. Tre vikvarvetspillere burde ha god kontroll på bortelaget

Les mer
  • Tap mot Brekken

Tap mot Brekken

Stian Tamnes og Brekken ble ikke uventet litt for sterke for hjemmelaget på Rødmyra. Spenningen holdt seg til 5 minutter før slutt da Brekken kontret inn avgjørelsen til 3-1.Det ble sjansemessig sett en ganske jevn førsteomgang selv om patriotiske brekkinger hevdet noe annet. Og kanskje hadde det se

Les mer
  • Uavgjort mot Tynset 2

Uavgjort mot Tynset 2

Ikke så lett å vite om man skal være fornøyd eller misfornøyd etter hjemmekampen mot Tynset 2. Sitter allikevel igjen med en følelse av at med samme innsats og konsentrasjon som mot Hommelvik så hadde dette gått veien.Kun ett minutt var spilt da Bjørnar kom alene med keeper men skyter utenfor. Kløne

Les mer
  • Serielederen poengløse fra Rødmyra.

Serielederen poengløse fra Rødmyra.

To meget fornøyde målscorere etter kampenDet var topp mot bunn da seriefotballen rullet i gang høstsesongen. Vikvarvet lå helt sist etter vårsesongen mens Hommelvik tronet hele sommerferien på tabelltopp. Spillerlogistikken ser nå bedre ut etter å ha fått tilbake 4-5 stykker som har vært ute hele vå

Les mer
  • Væktarstua Cup

Væktarstua Cup

Blir pokalen med hjem i år? Uansett er det grunn til å glede seg til helga 8-10 juli og Væktarstua Cup. For morsomt blir det uansett.Vi møter følgende lag .Fredag kl. 19.10 Vikvarvet - Tydal 2Lørdag kl. 12.00 Heidal - VikvarvetLørdag kl. 17.40 Vikvarvet - RørosSøndag spiller vi helst så sent som

Les mer
  • Tap mot Trond.

Tap mot Trond.

For mange tabber ødela for hjemmelaget mot Trond. 1-0 allerede etter to minutter der vi hadde alle på rett side, men et fryktelig passivt hjemmelag slapp til skudd fra sekstenmeteren som gikk inn nede ved stanga. Halvtimen spilt når Trond går opp i 2-0. Corner der to trondspillere får stå alene på b

Les mer
  • Ålen-Vikvarvet 3-1.

Ålen-Vikvarvet 3-1.

Alle foto. Per Magne Moan. Nea Radio.Denne gang møtte vi et lag som ikke hadde scoret all verden på sine første kamper, i likhet med oss. Med to straffer imot og overtidsscoring i andre omgang fikk hjemmelaget god hjelp fra et gavmildt vikvarvetlag.Høydepunkter kom slik.10 min. Innlegg fra Sindre ti

Les mer
  • Rødmyra Knøttecup

Rødmyra Knøttecup

Ikveld var det knøttecup i Rødmyrahallen med 7 deltakende lag fra Selbu og Tydal. Stor innsats fra alle med premier som belønning. Cupgeneral Morten Aune med god kontroll på troppene og sto selv for premieutdelingen.

Les mer
  • Tap 1-0 mot Flatås.

Tap 1-0 mot Flatås.

Ikke så mye å skrive om fra denne kampen. En jevnspilt første omgang der bortelaget kom best i gang før det jevnet seg ut. Bjørnar med vår største sjanse i denne omgangen. Frispark fra Johan på hodet til Bjørnar på 10 meter, men hodet var ikke skrudd rett på.Flatås dominerte andre omgang mot et ette

Les mer
  • Surt bortetap på Tolga

Surt bortetap på Tolga

Oppmannen så litt skeptisk bort på store , robuste østerdøler før kampen.Selv med litt tynn tropp hadde vi absolutt muligheten til poeng borte mot Tolga. For selv om hjemmelaget hadde ballen mest i første omgang ble det sjelden farlig foran Erik i Vikvarvets mål. I andre omgang skiftet kampen karakt

Les mer
  • Vikvarvet-Selbu BK 2-1

Vikvarvet-Selbu BK 2-1

Foto. Andreas Reitan. Nea Radio.Arnt Olav og Ove Jonny. To fornøyde målscorere.Årets første trepoenger kunne vel neppe kommet på et bedre tidspunkt. Vi vant 2-1 til slutt etter at det sto 1-1 til pause.Spillerlogistikken før kampen var ikke den aller beste. Vi endte opp med 12 mer eller mindre spill

Les mer
  • Tap mot Hegra.

Tap mot Hegra.

Etter kollapsen mot Brekken ble det, tross nok et tap mot Hegra, litt positivt å ta med seg. Hegra vant til slutt 3-0 etter 2-0 til pause. Etter knapt å ha skapt en målsjanse i Brekken var det mer enn nok muligheter for å få hull på byllen mot Hegra. Ubesluttsomhet kombinert med litt udyktighet får

Les mer
  • Utspilt i Brekken

Utspilt i Brekken

Vikvarvet ble utspilt på Brekken og tapte til slutt 6-0 etter at det sto 4-0 til pause. 1-0 etter ti minutter. Forsvaret helt på bærtur og en brekkenspiller ble satt opp alene midt foran mål. 2 minutter senere. Corner der en brekkenspiller alene 2 m fra mål enkelt får satt ballen i mål. Hjemmelaget

Les mer
  • Bortetap på Tynset

Bortetap på Tynset

Etter tre timer i buss parkerte vi bussen foran Tynset sitt fine anlegg på Nytrømoen. En time senere prøvde vi å parkere bussen foran eget mål mot et godt og ballsikkert hjemmelag. Satset på overganger og fikk også de. Fikk kampens første store sjanse ved Halvard som kom alene mot keeper, sistnevnte

Les mer
  • Seriestart med tap.

Seriestart med tap.

Vikvarvet tapte første kamp mot Hommelvik 4-0. Det sto 1-0 til pause.Oppkjøringen til årets sesong har ikke vært den aller beste. Skader og sykdom har tæret hardt på troppen siden vi avsluttet fjoråret . Håkon i forsvaret, Martin på skole, Vegard sluttet. I tillegg er Jan Olav, Simen, Johan, Erik ua

Les mer
  • Tredjeplass i Selbu Sparebank Cup.

Tredjeplass i Selbu Sparebank Cup.

Til slutt var det kun målforskjellen som avgjorde hvem som gikk til finalen i vår gruppe. Tydal tok den med to mål bedre målforskjell. For å ta det fra begynnelsen. I første kamp slo vi SBK jr 4-0. Scoringer ved Runar 1, Lars Erik 1, Arnt Olav 1, Håkon 1. I andre kamp ble det 1-1 mot Tydal 1. Scorin

Les mer
  • Fotballfesten 2015.

Fotballfesten 2015.

Noen av de glade prisvinnere med sine trofeer.Tradisjonen tro avholdt fotballavdelingen sin årsfest med innbudte gjester. Rundt 70 stk benket seg rundt bordet til middag, kaffe og kaker. Håndballavdelingen stilte damesterkt også i år og det var kanskje derfor at mange koner og samboere var med fra f

Les mer
  • 5. divisjonsspill også neste år.

5. divisjonsspill også neste år.

Ingen lag som rykket ned fra femtedivisjon i år heller. Etter å ha spilt i trondheimområdet i år blir det litt blandet neste år. Fire turer over fjellet og fire turer til byen. Lagene vi møter er. Tynset 2, Tolga-Vingelen, Ålen, Brekken, Selbu, Hommelvik, Flatås, Trond og Nationalkameratene.

Les mer
  • Åpning av Rødmyrahallen

Åpning av Rødmyrahallen

Førstkommende tirsdag, den 13 oktober kl 18.00 blir det offisiell åpning av Rødmyrahallen.Snorklipping, tale med video fremvising, gratis kaffe og kaker, omvising, mulighet for å prøve klatreveggen og konkurranser står på programmet.Så kjenn din besøkelsestid, og møt opp i Rødmyrahallen tirsdag kl.

Les mer
  • Dødballtap mot Bratsberg

Dødballtap mot Bratsberg

Man trenger ikke være rakettforsker for å skjønne at det blir mye duellspill og dødballer når to seniorlag møtes på knøttebanen på Jonsvatnet. Det ble det også når Bratsberg tok imot Vikvarvet. Det ble advart mot dødballer på forhånd. Vi klarte å gi bort tre cornere på like mange minutter.... Til al

Les mer
  • Så satt den.

Så satt den.

Etter mye motgang ble det endelig klaff i årets siste hjemmekamp. Seier 3-0 over Hommelvik smakte utrolig godt etter en mager poengfangst så langt. Seieren var fullt fortjent og kunne godt vært større ettersom hjemmelaget produserte de fleste og farligste sjansene. Etter mange forfall i forrige kamp

Les mer
  • Nytt tap mot Tempo

Nytt tap mot Tempo

Vi var slett ikke mange som dro nordøstover til Nordmøre for å møte Tempo på Romolslia. Helga hadde tydligvis tatt kraftig på, for forfallene var mange og mer og mindre begrunnede. Arild, Jan Olav, Tommy, Sindre, Martin, Erik, Leif Tore og Arnt Olav borte, slik at en normal førsteelver var mer enn h

Les mer
  • Vikvarvet - Sjetne 2-5

Vikvarvet - Sjetne 2-5

Med mange fra sentrallinja borte var det godt gjort å stille full tropp til kampen mot Sjetne. Og med kapteinen ute måtte nok en ny backfirer på plass. Anleggssluskene var imidlertid hjemme og disponible for kamp.Sjetnes nysignering fra Astor, Mærk Dyrø, ble den store forskjellen på lagene med sine

Les mer
  • uavgjort mot Charlottenlund

uavgjort mot Charlottenlund

Etter en mager poengfangst så langt skulle man tro jubelen sto i taket etter poenget mot Ch.lund. Det gjorde den ikke...Begivenhetene kom sånn. 12 min. Arnt Olav får kranglet til seg ballen høyt i banen, pasning til Bjørn Håvard, til Erik som utrolig nok skyter i mål fra 25 meter. 1-0.32 min. Ch.lun

Les mer
  • Tabbenes aften mot Jonsvatnet.

Tabbenes aften mot Jonsvatnet.

Et sjeldent tannløst vikvarvetlag tapte 7-2 hjemme mot Jonsvatnet. Nok en gang etter tabber som ble omsatt i mål. 7 min. Vi gir bort ballen på egen timeter og avdelingens toppscorer lot seg ikke be to ganger.21 min. To vikvarvetspillere blir fintet vekk på vår venstreside. Innlegget blir enkelt satt

Les mer
  • Hjemmetap mot Vestbyen

Hjemmetap mot Vestbyen

Vikvarvet ødela for seg selv i høstpremieren mot serieleder Vestbyen. Etter ett minutt sto det 0-1 etter at bortelaget kontret etter en corner . Og som ikke det var nok sto det 0-2 etter fem minutter etter at en Vestbyenspiller stjal ballen på ti meter og scoret sikkert. Dermed var i grunnen kampen

Les mer
  • 5.-plass på Dala

5.-plass på Dala

Med to seire og to tap ble det en femteplass til slutt på de 22 spillerne som deltok på Væktarstua Cup. Surt vær på fredag ble avløst med to strålende dager på Stuggudalsbanen, sånn som det bruker å være på cupen. Første kamp ble spilt mot Tydal 05 på fredag. Her ble det seier 1-0 etter scoring av R

Les mer
  • Vikvarvet rotet bort pauseledelsen nok en gang

Vikvarvet rotet bort pauseledelsen nok en gang

Rundt 120 tilskuere tilstede på en regntung kveld da Selbu til slutt slo hjemmelaget 2-1.Vi spilte en brukbar første omgang og hadde presset på Ballklubben i store deler av omgangen. Noen store sjanser til hjemmelaget i denne perioden uten at det resulterte i scoring. Vi kom oss gang på gang rundt p

Les mer
  • Unødvendig poengtap mot Kolstad 2

Unødvendig poengtap mot Kolstad 2

Kort kamprapport basert på løse rykter og tilfeldige samtaler med folk på butikken ettersom jeg ikke fikk sett kampen selv.Vi godt i gang fra start da Martin løp fra alt av forsvarere og kaldt satte inn 1-0 forbi keeper. Bylaget utliknet etter dødball slik at det sto 1-1 til pause. Kolstad 2 gikk op

Les mer
  • Rødmyra Knøttecup.

Rødmyra Knøttecup.

I helga var det knøttecup i hallen. Stor innsats av mange små og mange unge fotballtalenter viste seg fram. Mange tilskuere var det også som fulgte barn eller barnebarn i kampene. Knøttecupen var flyttet innendørs og det var nok de fleste glade for for utenfor herjet regnbygene. Bildet er fra kampen

Les mer
  • Endelig en seier

Endelig en seier

Vikvarvet slo Bratsberg meget fortjent 3-1 i høljregn på en forbausende bra gressmatte på Granlund. Rødmyra var søkkbløt etter den siste tids regn og egnet seg ikke til fotballspill. Litt større tropp til denne kampen enn de forrige. Halvard hjemme på perm og Runar var tilbake etter strekkskade.Det

Les mer
  • Dødballene avgjorde i Hommelvik

Dødballene avgjorde i Hommelvik

Hjemmelaget Hommelvik ledet 4-0 til pause etter å ha satt to cornere, ett frispark og en gavepakke fra dommertrioen. Ingen god start på kampen for allerede etter 5 minutter headet hjemmelaget inn 1-0 på corner. 10 min. Ny corner som en vikvarvetspiller sleiver i eget mål i et forsøk på å klarere. 28

Les mer
  • Vikvarvet tapte mot IL Tempo

Vikvarvet tapte mot IL Tempo

Tap også i årets første hjemmekamp. 3-1 ble det til slutt etter at Vikvarvet kunne gå til pause med ledelse 1-0. Ingen god innledning til kampen med bare 11 spillere friskmeldt til kveldens kamp. Kjente fotballnavn ble hentet inn for å forsterke benken der de fleste ble sittende. Kun Tommy med treni

Les mer
  • Tung seriestart for fotballen

Tung seriestart for fotballen

Runar med vårt første mål i år. Roger tilbake i buret og kan ikke lastes for årets mange baklengs.I årets første kamp mot Vestbyen ble vi feid av banen med 10-0. Et meget godt hjemmelag gjorde kort pr

Les mer
  • Vår gruppe i 5.divisjon, avd 2.

Vår gruppe i 5.divisjon, avd 2.

Vi møter følgende lag. Vestbyen, Sjetne, Kolstad 2, Jonsvatnet, Bratsberg, Hommelvik, Selbu, IL Tempo og Charlottenlund 2. Sesongen avsluttes med lokaloppgjør mot Selbu 11 oktober.Åge o

Les mer
  • Smittevernveileder for idrett 11.mai 2020

Smittevernveileder for idrett 11.mai 2020

Helsemyndighetene, i dialog med norsk idrett, har utarbeidet en ny felles smittevernveileder. I veilederen gis det råd om hvordan idrettslag/foreninger på en forsvarlig måte kan ivareta smittevernet og forebygge tilfeldig eksponering for