uavgjort i lokaloppgjøret

Postet av Jarle Overvik den 14. Sep 2016

Mange forfall foran lokaloppgjøret mot Selbu men klarte allikevel å stille en tropp på 17 spillere.

Lars Gøran med vår største sjanse etter 12 minutter. Et skudd som smalt i stanga fra skrått hold. Vi tar ledelsen etter 15 minutter. Først skudd av Runar som halvklareres, Arnt Olav på retur som på nytt halvklareres før Lars Gøran setter 1-0. 2-0 kommer etter 35 minutter. Lars Erik med pasning fra høyre som Arnt Olav smeller i mål nede ved stolperota fra sekstenmeteren.

2-0 til pause etter å ha hatt forholdsvis god kontroll på kampen.

Det forsvant etter pause. Ble altfor defensive noe som i utgangspunktet var helt unødvendig. Lite løpskraft utover omgangen og kom sjelden i press. Først kom 2-1 på et skudd fra rundt sekstenmeteren. Tommy burde fått avgjort kampen med sin 3-1 scoring ti minutter før slutt, men ble feilaktig avvinket for offside. Fem minutter før full tid kom utlikningen.

Ok første omgang, fryktelig dårlig i andre.

Ove Jonny og Johan nye midtstoppere til denne kampen og var våre to beste.