Seriestart med tap.

Postet av Jarle Overvik den 3. Mai 2016

Vikvarvet tapte første kamp mot Hommelvik 4-0. Det sto 1-0 til pause.

Oppkjøringen til årets sesong har ikke vært den aller beste. Skader og sykdom har tæret hardt på troppen siden vi avsluttet fjoråret . Håkon i forsvaret, Martin på skole, Vegard sluttet. I tillegg er Jan Olav, Simen, Johan, Erik uaktuell i deler av eller hele sesongen. Åge nakkeoperert, Arild kneoperert og like før seriestart røk korsbåndet til Runar. Tommy startet i 12/9 jobb like før seriestart i tillegg til Sindre, Halvard og John som var på anlegg allerede. Erik Skjølsvold eneste nye inn før årets sesong. Dette betød mye nytt og litt gammelt nytt før seriestarten mot Hommelvik. Arne Jørgen knøt sporty nok på seg skoene , det samme gjorde Bjørnar slik at vi var litt over fulltallig ved kampstart.

Det startet på verst tenkelige vis med hjemmescoring allerede etter ett og et halvt minutt. Lang ball i bakrom som spretter over keeper og ballen settes i tomt bur. Roger holder oss inne i kampen resten av omgangen med flere gode redninger. Framover skapes det nesten ingen ting. Dårlige mottak, dårlige pasninger og dårlige valg preger Vikvarvet fra 25 m og inn. Bange gode brudd men alt renner ut i ingenting på altfor mange personlige feil. 1-0 til pause.

2-0 åtte minutter ut i andre omgang. To til i sekken i det 60. og 67 fastsetter sluttresultatet til 4-0. Ingen god start for Vikvarvet som må skjerpe seg kraftig framover for å begynne poengfangsten.