5.-plass på Dala

Postet av Jarle Overvik den 15. Jul 2015

Med to seire og to tap ble det en femteplass til slutt på de 22 spillerne som deltok på Væktarstua Cup. Surt vær på fredag ble avløst med to strålende dager på Stuggudalsbanen, sånn som det

bruker å være på cupen. Første kamp ble spilt mot Tydal 05 på fredag. Her ble det seier 1-0 etter scoring av Runar, med et skudd i langhjørnet fra sekstenmeteren. Brekkfjorden Cowboys i første kamp lørdag. Dommerblemme ga motstanderne ledelsen på straffe tidlig i første omgang. Så fikk vi straffe etter at Runar ble felt, men den muligheten gikk til helvete. Mange store sjanser senere var kampen over med 1-0 tap og det svei litt. Neste kamp var mot Røros. Her tok vi ledelsen etter 3 minutter. Frispark fra Arild som Runar stusser i mål. 1-1 til pause. Røros opp i 2-1 5 min. ut i andre omgang. Martin scorer fra seksten helt inne ved stolpen med minuttet igjen å spille til 2-2. 50 sekunder senere header en rørosspiller inn seiersmålet fra kloss hold....#&%§%
På kvelden var det bankett på Væktarstua med meget god mat og drikke, før alle spillere og trenere gikk og la seg ved ellevetida...
Vi møtte Ålen søndag i kamp om 5. plassen. Her vant vi fortjent 3-0 etter 2 scoringer av Lars Erik og ett av Jan Olav. Dramatisk slutt på kampen da Arild fikk en albue over øyet. Måtte til lege for sying, ble blå og enøyd, men deler av laget syntes faktisk at han ble penere sånn...
Dermed var nok ei fotballhelg over, sportslig sånn midt på treet, sosialt helt på topp.