To tap på rappen

Postet av Jarle Overvik den 13. Jun 2018

Håkon med god kamp mot Kolstad 3.        Foto Selbyggen.

Etter seks kamper uten tap kom det to på rappen. Først borte mot Heimdal 2 og så hjemme mot Kolstad 3.

I den første kampen mot Heimdal 2 kunne man lure på om føttene til bortelaget fremdeles sto fast i asfalten på Dahlstomta i Trondheim. Borte var hele suksessoppskriften fra kampene så langt i sesongen, nemlig hard jobbing over hele banen. Hjemmelaget fikk stort sett gjøre som de ville og hadde stort sett kontroll på ballen. Det ble likevel en kontroversiell situasjon som førte til det ene baklengsmålet etter halvtimen. Ove fikk strekk i låret og fra benken ble det varslet bytte ved neste stopp noe dommeren ga til kjenne at han fikk med seg.. Hjemmelaget fikk innkast høyt oppe i banen og mens enfoldige vikvarvinger ventet på byttet, ble innkastet  allikevel tatt uten at dommeren reagerte og hjemmelaget scoret....Det andre målet var det ingenting å si på bortsett fra horribelt forsvarsspill. Uten press fikk en heimdalspiller svinge ballen utenfor Holgers rekkevidde og i mål. Hadde vi hatt skarpheten foran mål som tidligere i sesongen kunne vi godt tatt med oss alle poengene . Vi fikk nemlig tre gigasjanser som alle burde gitt scoring. Først ved Lars som skyter utenfor på blank kasse fra fire/fem meter etter innlegg fra Runar. Så da Lars blir spilt igjennom igjen men lobber(ulovlig)rett i hendene på keeper og helt til slutt Runar alene igjennom , men skyter utenfor. Hjemmelaget hadde vel ikke så mange flere sjanser til å score, men var veldig flink til å trille ball. Denne gang fikk de gjøre det ustraffet.

Fikk ikke sett kampen mot Kolstad 3 men vi tok i alle fall ledelsen ved Biniam etter ca ti minutter. Bortelaget scoret to kjappe midtveis i første omgang før de økte til 1-3 like før pause. 1-4 ble det like etter pause før Håkon fastsatte sluttresultatet til 2-4.. Lite edruelige rapporter hevder at det siste målet var et frispark fra 40 meter, andre hevder at han som rapporterte fra kampen var betalt av Håkon...Mål ble det uansett. Nok en kamp med mange bommer og lite sprut. Når vi i tillegg slipper inn fire baklengs er ikke det noen god dag. I tillegg fikk vi flere skader inn mot de to siste kampene mot sommerferien som ikke gjorde denne kvelden noe bedre.