Storseier i Meråker

Postet av Jarle Overvik den 3. Mai 2018

Fornøyde gutter etter å ha nedsablet Varden med 7-0.

Ikke alt fungerte like bra i nitti minutter, men mye fungerte mer enn bra nok og lenge nok til at Varden fikk rundjuling på hjemmebane. Vi begynte veldig bra i første omgang før en litt rotete siste halvdel av omgangen, der det mest ble høyt og langt. Fikk roet det litt i pausen, ballen ble slått langs bakken og da hadde vi full kontroll på oppgjøret. Veldig solid bakover gjorde at hjemmelaget knapt kom til sjanser og framover kom vi til veldig mange farligheter som i mange tilfeller ble omgjort til mål. Lagbildet et bevis på at alle 15 gjorde en veldig bra innsats og vel så det.

Målene kom slik.

5 min. Arnt med framspill til Runar på motsatt kant som løper fra sin oppasser og skyter kontant i mål. 0-1.

30 min. Lars får tak i ballen rundt 16 meteren og knaller den utagbart i mål. 0-2.

I tillegg burde Martin fått gått alene med keeper men ble feilaktig avblåst for offside.

0-2 til pause.

50 min. Tommy ut til Martin på venstre, innlegg som Lars møter og setter ballen kontant i mål fra 2-3 meter. 0-3.

52.min. Jomar med frispark fra høyre som Martin dunker i mål på halv volley fra 14 meter. 0-4

82 min. Jeber vinner hodeduell høyt i banen til Arnt, lobb videre til Runar som header over keeper og i mål. 0-5.

86 min. Arnt ned til Runar helt ute på venstrekanten, knallhardt innlegg foran mål der Lars er på rett plass og setter ballen i mål fra kort hold. 0-6

87 min. Kopi av forrige mål. Runar helt ute på venstrekant igjen, nok et hardt innlegg foran mål og på bakerste??? Lars selvsagt som setter sin fjerde for kvelden. 0-7.

En veldig fortjent seier med mange flotte scoringer og solid forsvarsspill.