to på rad ble til tre

Postet av Jarle Overvik den 6. Sep 2017

Forholdsvis fornøyde gutter etter 2-1 seieren....

Med fire forfall fra startoppstillingen i forrige kamp og med noen usikre kort med på veien så det ut til å bli en meget vanskelig bortekamp for Vikvarvet. Etter at lagoppstillingen til hjemmelaget ble klart, så det slett ikke lettere ut med en bra stor kontingent med erfaring noen divisjoner høyere opp. Det var nesten så undertegnede tok en Øveraas å love å sykle tilbake i tifelle seier. Med sen kampstart og ikke noe lys på sykkelen er jeg glad dette ikke ble noe av.

Litt omrokering av laget måtte til og det slo vel ikke akkurat uheldig ut for vår del. Simen blant annet var tilbake etter å ha vært ute siden selbukampen i vår og tok fullstendig luven fra en kjappfota tydaling på sin side.

Vi reiste oss spillemessig etter en noe bedrøvelig forestilling mot Remyra, og bød vertene på en jevn forestilling i første omgang uten for mange sjanser til noen av lagene. Omgangens eneste mål kom fem minutter før pause. Tommy med corner langs bakken ut på godt tjue meter, Runar med skudd med høyra, retur fra keeper og der sto Joar på rett plass og banket ballen i nettaket. 1-0 til pause var vel greit nok.

Ti minutter ut i andre omgang kom reduseringen , også denne gang etter corner. Corner fra Thomas som Skjefte stusser forholdvis uhindret i mål. Hjemmelaget med mye ball i denne omgangen uten at det ble spesielt farlig av den grunn. Vi scoret nemlig omgangens siste mål kvarteret før slutt. Joar med ballvinning ute på ventresiden, pasning til Ove på løp og der hadde noen åpnet låvedøra. Ove takket for den og satte ballen sikkert i mål ved nærmeste stolpe. Ble litt trykk imot på slutten men vikvarvingene viste stor offervilje og rodde seieren i land. Alle 14 i gult  får dele æren for nok en trepoenger. Stor innsatsvilje og tæl var nok til å slå favorittene fra Tydal denne gang. Og da var det godt å sette seg i bilen....