Surt bortetap på Tolga

Postet av Jarle Overvik den 7. Jun 2016

Oppmannen så litt skeptisk bort på store , robuste østerdøler før kampen.

Selv med litt tynn tropp hadde vi absolutt muligheten til poeng borte mot Tolga. For selv om hjemmelaget hadde ballen mest i første omgang ble det sjelden farlig foran Erik i Vikvarvets mål. I andre omgang skiftet kampen karakter og vi presset hjemmelaget bakover på banen. Litt tur og litt dyktighet var nok til at hjemmelaget til slutt vant 3-1. Ingen tur og litt udyktighet var grunnen til at vi ikke fikk med oss poeng hjem.

Vi hilste pent på hjemmelaget.

Sjanser og mål kom slik.

15 min. Glimrende innlegg fra Lars Erik fra høyre som ender hos Jens som fra 1 m skyter utenfor på bakerste stolpe. Stor , stoooor mulighet.

35. min. Halvard blir nydelig spilt igjennom men klarer ikke score alene med keeper.

42 min. Frispark til hjemmelaget som en vikvarvetspiller beiner kontant i eget mål med ryggen mot mål. Blir vanskelig å få den til en gang til. 1-0.

48 min. Tre minutter på overtid i første av en tillagt tid på 1 min. får hjemmelaget corner. Sløvt på vår første stolpe og nok en billig scoring.

Pause med 2-0 til hjemmelaget.

Motgang nok til å knekke de mest optimistiske kanskje til pause????

Neida. Vi tok faktisk over styringa i kampen og skapte nok sjanser til poeng i andre.Men måtte selvsagt slurve litt bakerst først.

53 min. Vi roter bort ballen på egen 16 meter og de lar seg ikke be to ganger. Skudd fra skrått hold som curler inn i hjørnet bak Erik. 3-0.

61 min. Vi får straffe etter hands i feltet som Bjørnar setter sikkert i mål. 3-1.

64 min. Halvard mot keeper igjen hardt presset, får to muligheter, keeper redder den ene mens den andre går i nettveggen.

68.min. Halvard igjen med skudd som reddes, ut til Stian som skyter fra 13/14 m, i en forsvarer. Nok en retur ut til Arnt Olav på 10 meter som skyter i samme forsvarer. Trippelsjanse, og der må det scores gutter....

84.min. Arnt Olav drar av en forsvarer og skyter i lengste , men keeper får så vidt hendene på den.

Dermed ebber kampen ut og vi føler oss litt snytt denne kampen.

Arnt Olav og Ove Jonny med en god andre omgang og var sammen med Joar våre beste. Men resten av laget fulgte godt opp selv om flere bar tydelig preg av akutt åndenød underveis....