Tap mot Hegra.

Postet av Jarle Overvik den 21. Mai 2016

Etter kollapsen mot Brekken ble det, tross nok et tap mot Hegra, litt positivt å ta med seg. Hegra vant til slutt 3-0 etter 2-0 til pause. Etter knapt å ha skapt en målsjanse i Brekken var det mer enn nok muligheter for å få hull på byllen mot Hegra. Ubesluttsomhet kombinert med litt udyktighet får ta skylden for at nullen fortsatt står.

Fikk 1-0 i sekken etter 10 minutter. Forsvarer som klarerer rett i en hegraspiller som på direkten skyter i mål.2-0 etter 18 minutter. Corner som lander i feltet midt foran mål på 1meter, via en forsvarsfot og i mål. Ga ikke opp , prøvde å spille ball, fikk også en 5-6 gode muligheter men selvtilliten foran mål er ikke helt på topp for tiden. 2-0 til pause.

Lars Gøran ut like etter pause med strekk. Etter 51 minutter burde vi redusert. Tommy spilt fri på høyresiden, innlegg til Lars Erik som ikke får skikkelig klem på ballen. Keeper redder med en fotparade. Etter 57 minutter er lars Erik på farten igjen, denne gang på høyresiden. Løper seg fri men avslutningen går rett i armene på keeper. Nære ved tre minutter senere på corner men avslutningen stryker stolpen på utsiden. Kvarteret før full tid må Nils ut med skade og ettersom Thor pådro seg strekk på oppvarming av keeper(veteranstrekk) må vi fullføre med bare ti mann. Fortsetter med tre bak siste femten. Blir utspilt på kontring minuttet før slutt og de setter dagens tredje. Vi får to store muligheter på overtid. Først Håkon med et skudd som keeper så vidt får fistet til corner. Deretter Joar som får muligheten etter corneren , men skuddet blåses høyt over fra god posisjon.

Bjørn Håvard med sin beste kamp for året. Nye på topp denne gang var Lars Erik og Tommy. Begge jobbet godt selv om det ikke resulterte i scoring denne gang.