Første tap på hjemmebane på over to år...

Postet av Jarle Overvik den 7. Sep 2021

For første gang på alt for lenge var det tid for møljehilsing på Rødmyra.

Motstander denne gang var Ranheim TF4 som kom fra en 5-1 seier mot Varden.

Vi var fast bestemt på å ikke få et tidlig mål imot denne kampen og startet friskt. Lars med skudd fra helt ute ved sidelinjen, som keeper glapp, var kampens første sjanse. Den kom etter 4 minutter. Minuttet senere sto det 0-1 etter å ha blitt kontret i senk etter ballmiss høyt i banen. Litt kynisme der hadde drept den overgangen, men snillismen rår....Magnus på ett av sine raid etter 11 minutter, slipper til Arnt som fra 14 meter skyter over. Stor sjanse det der. Skudd i tverra fra Ranheim etter 18, før Magnus snapper ballen, men skyter utenfor fra god posisjon. Istedet går Ranheim opp i 2-0 etter 25 minutter, som også blir pauseresultatet.

Optimisme tross alt i garderoben etter å ha skapt muligheter i første omgang. Den optimismen fikk seg et skudd for baugen etter 53 minutter. En ranheimspiller fikk godt med spillerom på vår venstreside og satte ballen i langhjørnet for keeper. Vi svarte to minutter senere. God jobb av Magnus som vinner ballen på venstresiden, et perfekt innlegg som Marcus såvidt ikke når, men Mathias gjør det og setter ballen i mål på bakerste. 1-3. Og nå ble det litt liv i kampen igjen. Enda mer ble det etter 62 minutter. Magnus , denne gang ute på høyresiden, med innlegg til Marcus , som nesten fra død vinkel får ballen i mål. 2-3. Hjemmelaget var nå i dytten og Magnus med ny god mulighet like etter, men skuddet går like utenfor. 72 minutter spilt når Lars bestemmer seg for et hundremetersraid ute på høyresiden,( han har ett sånt raid pr kamp) innlegget får til slutt Sajmir foten på, men skuddet treffer dessverre stolpe ut. Ranheim var heller ikke  uten sjanser og bare en god dobbeltredning fra Jon Ole hindrer at de øker ledelsen. Vi får kampens siste mulighet ved Magnus som like før slutt kommer seg fri , men et litt dårlig touch hindrer å komme igjennom alene med keeper.

Dermed ender det med seier til ranheimsguttene, kanskje ikke ufortjent begge omganger sett under ett.. Vi hadde muligheter nok , men fikk noen enkle sure mål imot. Vi ser ihvertfall ikke like mørkt på kampene som kommer,  som det ble mot slutten av denne kampen, for nye muligheter kommer.... To luringer som fortjent nok fikk hvert sitt mål. Mathias debuterte for Vikvarvet og kom godt fra den jobben. Med Marcus vet du hva du får. Alltid stor innsats som denne gang ble belønnet med scoring. Bra gjort av våre to yngste. Skryt også til Magnus som gjorde livet surt for forsvaret til Ranheim. To målgivende ble det på den fyren..