Tre på rappen

Postet av Jarle Overvik den 3. Sep 2019

Tre som kom i målprotokollen mot Heimdal 3.

Det har vært litt rosenborgsk over Vikvarvet siste uke med tre kamper på sju dager. Men der stopper også alle sammenlikninger, for der Rosenborg snubler både innenlands og utenlands, holder Vikvarvet stø kurs med tre seire på rappen. De fleste har sikkert fått med seg en av trenernes famøse utenlandstur , midt i sesongen, sist beskrevet i den lokale sladrepresse. Derfor kun kampfakta fra de to første kampene.

Kattem var først ute. Et lag vi slo 7-6 i vårens bortekamp. Litt jevnt ble det nå også, der Lars satte spikeren i kista to minutter på overtid. 5-3 ble det med følgende målscorere. Tommy 2, Runar 2, Lars Erik 1.

Ingen tvil kampen etter. Marcus nettet allerede etter tre minutter og det var bare begynnelsen. 6-0 til pause og 8-0 til slutt var ikke et mål for mye. Målscorere. Lars Erik 3, Håkon 2, Marcus 1, Runar 1, Joar 1.

Heimdal 3 var en hektisk ukes siste motstander på Rødmyra. Hjemmelaget i en litt uvant 3-5-2 formasjon som i ettertid kanskje ikke var helt vellykket. Dominerte midtbanefeltet utover første omgang, men kom oss alt for sjelden langt nok ned for å slå farlige innlegg. De fleste landet på hodet til midtstopperne, vi vant heller ikke mange andreballer og det ble derfor ikke skapt altfor mange farligheter foran heimdalburet.

Kampens første scoring kom etter 34 minutter. Arnt med innlegg fra høyre som Nils får satt inn nede ved hjørnet. Det kunne godt blitt 2-0 fire minutter senere når Arnt treffer klokkeklart i krysset, men returen får ingen tak i. 1-0 til pause.

Tommy legger på til 2-0 etter 52 minutter etter et fint opptrukket angrep. Lars i fint driv med ballen slipper til Bjørnar på høyrekanten, innlegg som Tommy møter og setter kontant i mål på hel volley.

Tre minutter senere står det 2-1. Frispark som de får stusset over vår keeper og i mål.

Nils med god mulighet etter 67 minutter, men nok et stolpetreff. Inn med Runar de siste tjue og det tar bare fire minutter før han scoer til 3-1. Begge spissene legger press mot heimdalkeeperen som prøver å spille seg ut, Runar vinner ball og scorer liggende.

Runar på farten igjen etter 83 minutter. drar seg inn fra høyre med ball, og en hard markkryper finner nettmaskene til 4-1.

90 minutter spilt når det blir 5-1. Håkon med gjennomspill ut mot venstre, der Runar setter fart mot mål og skyter i mål via stanga i lengste for keeper.

Tre minutter på overtid får vi frispark fra 25 meter. Runar tar den og skyter først i tverrligger, så i stanga før keeperen får hanskene på ballen.

Dermed ebber kampen ut med en meget fortjent 5-1 seier. Vi slet lenge med å få satt kampen framover men fikk uttelling til slutt. bakover hadde vi stort sett full kontroll, det lille de skapte kom som oftest etter slurv fra vår side.