Tap mot Tyholttoppen

Postet av Jarle Overvik den 1. Jul 2019

Tre furtne menn...

Vi hadde tenkt å hevne vårens tap mot Tyholttoppen hjemme på Rødmyra, men leverte en fryktelig tannløs første omgang , noe som ga bortelaget en 2-0 ledelse til pause. Vi hadde en gigantsjanse 2 mot 1 før pause da Runar spilte fram Filimon , men det endte ut i intet.

Så ut til å ha våknet til liv etter pause, for det var gått bare 45 sekunder av omgangen før vi reduserte til 2-1. Bjørnar vinner ballen ute ved hjørneflagget, innlegg perfekt på hodet til Runar som setter ballen i mål med hodet. Kløner det så til bakover to minutter senere og det var like langt. Hadde sjanser nok i andre omgang til å få et bedre resultat. Biniam sin heading mot krysset etter corner som blir stanget unna av en forsvarer, Runar skudd like utenfor etter corner, avslutning fra fem meter uten å score, Selemun med tre avslutninger like utenfor mot slutten av kampen. Men store muligheter ble ikke omsatt i tellende resultat og da blir det sjelden poeng.

Nå blir det uansett snart ferie , men først skal vi selvsagt på Væktarstua Cup. Her var vi kjempeheldig med "trekninga", det har blitt antydet juks med oppvarmede lapper i bollen, uten at vi selvsagt  kan bevise noe. De som fikk med seg trekninga på fjelltv, fikk vel alle med seg at de to fra Tangerudbakken som var i studio  ikke hadde noen god dag på jobb. Uansett skal vi møte begge siste års finalister og Selbu. Så her er alt  lagt til rette fra cupens side for at Vikvarvet skal spille så tidlig som mulig på søndag. Den som overlever knott og mygg og ikke minst et spådd vedvarende regnvær fram mot finalesøndagen får se....