Rundspilt

Postet av Jarle Overvik den 24. Jun 2019

Oppmann Arnstein med noen    trøstens ord til en litt rådvill gjeng i pausen mot Strindheim 2 som nok lurte på hva som traff de i første omgang. Svaret var G 19 i 0-divisjon som etter 11 kamper i kretsens øverste divisjon står med 33 poeng på 11 kamper. Skal være såpass ærlig at her var vi sjanseløse. Fart, teknikk, pasningskvalitet, overblikk, finter ja det meste var det klasseforskjell på  i første omgang. Nå fikk de også godt med selvtillit med scoring allerede etter 2 minutter og 6 minutter og da ble resten av omgangen lekestue. 5-0 til pause.

Heldigvis byttet de litt i pausen i sin 18 mann store tropp slik at den ble litt jevnere. Vi fikk faktisk omgangens første sjanse ved Johan etter corner, men traff dårlig med avslutningen fra 3-4 meter. 6-0 etter 52 minutter. 68 minutter og innlegg fra Lars som Runar prøver på volley uten å treffe. Nytt forsøk to minutter senere og da lyktes det. Lars igjen med innlegg fra høyre, som Runar tar ned og setter i langhjørnet for keeper. Strafferedning av Holger før de øker like etter til 7-1. Sluttresultatet fastsettes i 90 minutt der Filimon blir kreditert scoring fra kloss hold i veldig nært samarbeid med Ove.