Hjemmeseier igjen

Postet av Jarle Overvik den 11. Jun 2019

Fullt fortjent seier igjen på en søkkbløt hjemmebane og en rimelig fornøyd gjeng.

Vi visste vi måtte opp noen hakk i forhold til tidligere kamper for å få has på Trondheim Internasjonal fotball. Og det var et bra lag med gode ferdigheter vi møtte , som nok ble litt overrumplet av vår hjemmebane. Vi kom best i gang og allerede etter fire minutter stusser Bjørnar Runar igjennom , men skuddet går like utenfor. Ny mulighet for Håkon minuttet senere etter å ha blitt satt opp av Runar , men avslutningen treffer ikke. Det gjør den etter 14 minutter. Håkon igjen som fyrer en markkryper fra 25 meter som fyker i mål. 1-0.  Bra skudd av Håkon som for øvrig spilte en meget god kamp på sentral midtbane. 24 minutter og et innlegg/skuddforsøk??? fra Bjørn som treffer i tverrligger og over. Ny stor mulighet etter 40 minutter når Johan møter et frispark fra Joar, men skuddet stryker stolpen på utsiden. 43 minutter og Lars får alle muligheter fra 6 meter men blåser den over. Like før pause prøver broder Ove seg , et godt skudd som stryker like over tverrligger. 1-0 til pause.

Andre omgang er bare tre minutter gammel når vi øker ledelsen. Bjørn med innlegg fra venstre til Lars på bakerste som kontant setter ballen i langhjørnet for keeper. De reduserer til 2-1 etter 53 minutter. Innlegg fra vår venstreside som de header i mål på bakerste. Vi øker igjen etter 62 minutter i et fint angrep. Runar stusser ned Håkon på høyre, innlegg på bakerste der "Katten" Biniam er påpasselig frampå og setter like godt ballen helt oppe i krysset. 3-1. 78 minutter spilt når Runar skyter i stolpen og samme mann er på farten innenfor seksten like etter, blir tatt men prøver å holde seg på beina , men sjansen er borte. Får uforståelig nok ingenting av dagens dommer. Har lært opp spillere til IKKE å legge seg i feltet, men må visst revurdere den saken. 82 minutter og vi har en fin opprulling mot høyre som Arnt avslutter, men keeper får avverget til corner. Så kontrollerer vi det hele inn på overtiden   når rabaldret starter. Arild vinner en ball i feltet , på vei ut blir han sparket etter av en av TIF sine spillere. Dommer blåser og det oppstår litt diskusjon som fører til at Selemun blir slått i ansiktet av spilleren som sparket , slik at han faller om på banen. Dermed blir det marsjordre fra dagens dommer med et meget fortjent rødt kort. Har holdt på med fotball siden 1976 , men dette er første gang jeg har opplevd lignende, og forhåpentligvis siste. Og når vi har i minnet at de også fikk to røde i fredagens kamp, så er det kanskje på tide å tenke seg om!!!!!!!

En meget fortjent seier til oss igjen. Vi skapte noen store sjanser utenom målene som bør og skal settes. Solid bakover igjen der Holger bakerst hadde full kontroll. God kamp igjen av Johan og Arild på stopperplass som stopper det meste. De fikk godt følge av backene sine Bjørn og Joar som også bidro godt framover på banen. Håkon og Ove med sine beste kamper begge to. Jobbet knallhardt bakover og bidro også godt framover. Arnt og Selemun starte på flankene og begge kom godt fra den jobben. Bjørnar og Runar startet på topp. Skapte en god del i starten før begge måtte ut. Biniam spilte både spiss og midtbane og scoret igjen. Også Lars begynner å nærme seg etter langvarig skade og scoret igjen. Tommy inn i andre omgang og gjorde en skikkelig grovjobb også defensivt. Jeber har vært ute en måneds tid , men gjorde jobben sin den tiden han fikk på banen.

Dommer Laugen, med assistentdommere Olsen og Røstum, hadde vel egentlig god kontroll på dette oppgjøret, med et stort unntak av straffesituasjonen selvsagt. Det er ikke deres skyld at spillere ikke kan oppføre seg på en fotballbane....