Tap i toppopgjøret mot Tempo.

Postet av Jarle Overvik den 10. Sep 2018

et bilde kan si mer enn ord....

Tempo og Vikvarvet lå som nummer to og tre på tabellen før dette oppgjøret. Men noe toppoppgjør ble vi vel ikke vitne til. Få sjanser begge veier, men der hjemmelaget sviktet foran mål, hadde Tempo både dyktigheten og flaksen til å avgjøre kampen. Det var et veldig tamt hjemmelag som manglet både sprut og energi denne søndagen. Vi gjorde vel alle de feilene vi avtalte på forhånd at vi ikke skulle gjøre. Så selv om vi holdt Tempo unna de store sjansene så eide de banespillet og hjemmelaget ble for det meste løpende imellom.

Holger fikk vist sin reaksjonsevne etter 16 minutter på en heading etter corner fra fem meters hold. To minutter senere får Tommy sjansen på bakerste , men nå var det tempokeeperen som vartet opp med en god redning. Joar nære på frispark etter 24 minutter men keeper får  såvidt fistet den over tverra. Vi får en gratissjanse etter 39 minutter men verken Runar eller Tommy får satt ballen i nota. Så får vi en kontring imot i det 45 minutt som de scorer på fra død vinkel. Den burde vi avverget. veldig surt med baklengs i siste spilleminutt, men likevel ganske typisk... 0-1 til pause.

Tempo scorer igjen etter 72 minutter. Klabb og babb etter dødball der vi nok en gang ikke får ballen vekk og vipps en flakselobb som går i mål. Vi skapte vel kun en godkjent målsjanse i andre omgang da Runar fikk slått inn fra venstre, men Biniam får ikke foten på den. Alt i alt en veldig skuffende forestilling av hjemmelaget. Holger får godkjent som holdt oss lenge inne i kampen. Denne gang var det ikke nok dessverre. Men nye muligheter kommer...