Seier på en så som så dag.

Postet av Jarle Overvik den 23. Aug 2018

Målscorere mot Varden. Lars og Johan.  Foto  Torgeir Hofsmo. Selbyggen.

Spillemessig ble kanskje dette vår svakeste kamp så langt i årets serie. Vi dominerte begivenhetene på banen fullstendig og skapte sjanser i fleng , men uttellingene var fullstendig mangelvare på en litt våt gressmatte på Rødmyra. Tommy fikk kampens første sjanse allerede etter 20 sekunders spill, men skjøt utenfor . Dette ble litt symptomatisk på det som skjedde i resten av kampen. Fikk allikevel hull på byllen etter 20 minutters spill. Tommy med corner som Johan setter i mål fra kort hold. 1-0. Det glapp bakover en gang i løpet av kampen , men da var Martin der og ryddet opp. Vi fikk en siste mulighet like før pause da Filimon blir spilt igjennom av Tommy , men avslutningen gikk rett på keeper.

Andre omgang ble dessverre et langt gjesp der vi ikke klarte å punktere kampen før i det 80 minutt. Frispark fra Joar som Lars satte inn fra kloss hold. 2-0.

Seier ble det allikevel på en litt dårlig dag og det må man være fornøyd med. Johan og Joar på stopperplass med pluss i margen etter en solid kamp.