Ny seier

Postet av Jarle Overvik den 8. Mai 2018

Målscorerne på Charlottenlund. Tommy med 2 og Runar med 4.

En fryktelig rotete kamp på Charlottenlund endte med 6-2 seier til Vikvarvet. I første omgang fungerte nesten ingen ting. Flust med pasningsfeil og balltap over hele banen. Vi klarte ikke å sette opp angriperne til mange farligheter i denne omgangen og bakover fikk hjemmelaget uvanlig stort spillerom. De tok da også ledelsen på en kontring etter 10 minutters spill. Etter 17 minutter fikk vi en trippel 100% sjanse men typisk nok endte de i ingenting. Utlikningen kom etter halvspilt første omgang. Arnt tok med seg ball på løp inn i feltet, skyter, keeperretur som Runar setter i mål. Vi tar ledelsen etter 30 minutters spill. Tommy med framspill til Runar som setter ballen i mål fra skrått hold. Pauseresultatet blir satt fem minutter senere når vi nok en gang får et kontringsmål imot oss.

Alle spillere og støtteapparatet misfornøyd til pause.

En liten forandring i oppsettet før andre omgang ga kanskje resultater for på de 7 første minuttene av andre omgang scoret vi 3 mål.

47 min. Erik med pasning fram til Tommy søm løper fra sin forsvarer og scorer i langhjørnet for keeper. 2-3

50 min. Lars ned til Håkon på overlapp, innlegg fra høyre som Runar banker i mål fra bak i feltet. 2-4

52 min. Runar ned til dødlinja på venstresiden, 45 ut til Tommy som skyter i mål. 2-5

Da hadde roen senket seg og vi hadde full kontroll derfra og inn. Sluttresultatet ble satt etter 65 minutter. Lars med innlegg fra høyre som Runar tar med seg i feltet og dunker i nettaket. 2-6.

Nærme var også Erik etter 75 minutter men skuddet går i tverrligger.

Nok en fullt fortjent seier der vi heldigvis kom uskadet hjem med alle. Dommeren tillot nemlig det meste og man kunne nesten lure på om det var rugbyregler det ble dømt etter. Å komme uskadet hjem med tre poeng var derfor det viktigste denne kvelden.