Uavgjort i sesongåpningen.

Postet av Jarle Overvik den 18. Apr 2018

Arkivfoto.  Midtstopperpar som kom godt fra sesongåpningen.

Vikvarvet startet årets sesong borte mot Sverresborg 2 på biljardbordet på Havstein. Ledet 2-0 men ga bort årets første trepoenger.

Kun 3 minutter var gått når den første scoringen kom. Lars ned på høyresiden, innlegg til Runar som i knehøyde header tilbake og i lengste for keeper. 0-1

5. min. Lars med innlegg som treffer tverrligger to ganger før den går ut.

20.min. Lars på farten igjen men skyter i stanga.

22. Runar stusser Lars igjennom men skyter like utenfor.

25 min. Arnt med heading fra kloss hold utenfor.

26.min. Runar skyter i tverrligger , ned på strek før det blir avklart.

27.min. Straffe til oss som Runar setter kontant i nota. 0-2

31.min. Corner som havner på foten til Johan som skyter over fra to meter.

I denne perioden burde vi drept denne kampen fullstendig med til dels godt spill og store sjanser i fleng. Men flaksen var heller ikke med oss, med blant annet tre stolpetreff som like gjerne kunne gått inn. Typisk nok får vi en i fleisen like før pause, noe som ga 1-2 halvveis.

Andre omgang ble etter hvert noe jevnere. Vi kom best i gang også nå og burde satt noen av de store sjansene vi fikk. Sindre og Biniam med to store hver men dette ble kvelden for de mange brente sjanser. Hjemmelaget yppet seg også etter hvert og utliknet til 2-2 ved halvspilt andre omgang. Derifra og ut kunne det gått begge veier. Vikvarvet med tre store kontringsmuligheter på slutten som de ikke tok, noe som førte til ørevarming i garderoben etter kampslutt.

Dette burde vi absolutt tatt. Men puslete avslutninger kombinert med litt utur gjorde at det ble bare ett poeng denne gang. Vikvarvet stilte til kamp med full tropp, (18 stk) der alle var med og bidro.

Vikvarvet stilte med 6 debutanter til denne kampen . Jeber, Holger, Marcus, Filimon, Selemun og Biniam.

Runar tomålsscorer med en halvtime  på banen mot Sverresborg 2.