Høstens første trepoenger.

Postet av Jarle Overvik den 28. Aug 2017

Alle bilder. Torgeir Hofsmo. Selbyggen. Snarrådig fotograf som klarte å få et skarpt bilde av virvelvinden...

Etter to helt ok kamper uten poengfangst var Kvik 2 neste lag ute på Rødmyra. Kanskje det eneste laget som kunne utfordre Selbu om opprykket fra 6-divisjon. Vårkampen endte med 3-1 seier til byguttene. Vikvarvet hadde god tro på å ta høstens første trepoenger denne kvelden. Håkon med en meget god mulighet etter 12 minutter. Erik med et perfekt innlegg til Håkon som fra fem meter header i bakken , i tverrligger og ut.. Vonde tanker begynte å bre seg ved laglederbenken....ikke denne kampen også...De vonde tankene kom tilbake etter 28 minutter for da skjøt Runar i stanga skrått fra venstresiden. To minutter senere kom kampens eneste mål. Innlegg fra Jan Olav til Runar som tverrvender på 13-14 meter. Skyter med høyre , keeperretur og på rett plass til rett tid, virvelvinden fra borta labbi, Arnt Olav som kontant setter returen i nota. Arnt og Runar også involvert etter 38 minutter. Arnt med framspill til Runar som i god posisjon skyter over målet. 1-0 til pause.

Kvik 2 hadde ballen mest i andre omgang. Vi burde likevel ha sikret seieren med spesielt to gode overganger. Først etter 62 minutter da Arild spilte Runar igjennom men skuddet går midt på keeper, som med en enhåndsredning får fistet ballen over. Etter 70 minutter er Runar på farten med et dribleraid , får også avsluttet i god posisjon, men nok en gang går skuddet midt på keeper. Det ble noen hektiske minutter på slutten men hjemmelaget klarte å holde nullen og kunne innkassere tre kjærkomne poeng. Seieren var sikkert like kjærkommen i Bakkebygrenda på andre sida av Nea der fotballaget nå har alt i sine egne hender og føtter når det gjelder opprykk. Alt i alt en fortjent seier som ble belønnet med pizza og rosenborgkamp på storskjerm på et av etablissmentene i sentrum....