Solid kamp mot Varden

Postet av Jarle Overvik den 4. Jul 2017

Håkon en av flere med årsbeste mot Varden.

Foto. Torgeir Hofsmo Selbyggen.

Etter halvspilt første omgang sto det fremdeles 0-0 på Rødmyra i oppgjøret mot Varden. For selv om hjemmelaget kom seg til den ene store sjansen etter den andre, så havnet ballen helt andre steder enn i nettmaskene. Håkon og Jan Olav på flankene i storform raidet opp og ned sida uten at avslutningene satt før i det 24 minutt av kampen. Da ble Håkon spilt igjennom av Lars Erik og førstnevnte scoret sikkert. 1-0. To minutter senere burde det stått 2-0. Jan Olav ned på høyre, skjærer inn foran mål, pasning til Bjørnar som på utrolig vis setter ballen utenfor fra et par meters hold. Minuttet senere kom allikevel scoringen. Bjørn Håvar med innlegg fra venstre som Jan Olav møter på bakerste og setter ballen i mål på volley. 2-0. Det skulle bli en scoring til før pause. I det 40 minutt blir Jomar dyttet overende innenfor sekstenmeteren og Runar setter straffen sikkert i mål til 3-0.

Mange store sjanser også i andre omgang. Vi får en trippelsjanse etter kvarteret spilt men avslutningene blir for puslete. Kampens prestasjon kommer etter 78 minutters spill. Håkon drar seg fri ute på venstresiden og banker ballen i lengste kryss fra rundt 20 meter. 4-0. Kanonscoring sa mange , mens onde tunger på benken mente det var et dårlig innlegg....

Flere mål ble det ikke i en kamp som vi hadde full kontroll på fra start til mål. En vanlig trygg og god Erik i målet som ordnet det lille som var. Backrekka fra start med Jens, Bjørn, Arild og Johan ryddet unna det som kom og slapp aldri laget fra Meråker til farlige muligheter. Brødrene fra Labbi på sentral midtbane denne gangen. God kamp fra begge to og spesielt Lars løp og løp og løp og var et stadig uromoment på midten. Håkon og Jan Olav på flankene med meget godt gjennomført kamp. Løp mye og skapte mange store muligheter. Runar og Bjørnar uten spillemål denne gang. Hadde mange muligheter men det ville seg ikke denne gang. Jomar og Kai kom inn og gjorde som resten av laget , jobbet iherdig og godt og Kai fikk også en par muligheter for scoring uten å treffe helt. Etter et halvt år ute med skade var det duket for et gledelig innhopp også for Joar som i full trening vil være en viktig tilvekst til høsten. Dessverre fikk vi en ny skade på Johan mot slutten av kampen. Hvor alvorlig er det for tidlig å si noe om. Og nå blir det cup på Dala....