Hawaiifotball på Rosenborg.

Postet av Jarle Overvik den 9. Okt 2016

Siste kamp for året gikk borte mot Trond på Rosenborgbanen der hjemmelaget med seier ville ta andreplassen i avdelingen. Stor tropp også denne gang og selv om 6 stk ikke var aktuelle for kamp , måtte to bli hjemme i tillegg pga av at det kun er lov med 7 innbyttere. 18 stk spillere avsluttet sesongen med utrolige 6-6 der samtlige 18 fikk ta sin tørn og sin andel i årets siste poeng.

Med fasit i hånd så burde vi tatt alle poengene når det scores 6 mål. På den annen side tar du sjelden poeng når du får 6 i sekken. Sånn sett var det vel greit med uavgjort til slutt. For på en dag da mye stemte framover i banen var vi uvanlig slurvete i markeringsspillet bakover på banen, men så henger kanskje de to tingene litt sammen.

Slik kom målene.

11.min. Lars G med pasning framover i banen som halvklareres, Runar header inn 1-0.

18.min. 1-1.

23.min. Arild med frispark som Runar tar på hel volley i feltet, via en forsvarsspiller og i mål til 2-1.

25.min. 2-2.

35.min. Bjørnar stusser Lars E igjennom som setter ballen sikkert forbi keeper og i mål.3-2

40.min. 3-3.

44.min.Arild med frispark igjen som Ove header i lengste hjørnet. 4-3

45 min. 4-4.

Noen ekstra grå hår til pause etter å ha tatt så dårlig vare på ledelsene....

50 min. Lars E med skudd fra 23 meter nesten i vinkelen. 5-4

51 min. 5-5.

60 min. innlegg som en forsvarer forlenger på lengste der Lars G er påpasselig framme og banker ballen i mål. 6-5

65 min. 6-6.

Selv om det ikke ble flere mål var sjansene til tre poeng fortsatt der.

67 min. Erik R med god mulighet fra sekstenmeteren men skyter over.

69 min. Sindre alene igjennom men blir for ubestemt og det renner bort i sanden.

75 min. Trond med straffe som Roger redder.

86 min. Arnt O spilles alene igjennom men skyter utenfor.

Dermed endte det 6-6 idet som sikkert var en artig kamp å se på for en nøytral tilskuer. For lagleder og trener ble det en forferdelig seanse med tolv opp og nedturer. Enkelte ganger rakk du knapt å juble før nok en utlikning kom så det var egentlig godt sesongen var over med dette med tanke på hjertet.....

Det som ikke var så artig var hjemmelagets opptreden ute på banen. Vil tippe på at de kjeftet på seg minst 6-7 gule kort og ett rødt. Vikvarvet fikk ingen. Skjerpings Trond.